Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3186 van /home/gcairbor/domains/gcairborne.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/gcairbor/domains/gcairborne.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Logopediepraktijk Van Groningen-Derksen

Adres + Openingstijden
adres

Airbornelaan 138
5632 JG Eindhoven
040-2622928

openingstijden
maandag: 
8.00-17.00 uur
dinsdag: 
8.00-17.00 uur
woensdag: 
8.00-17.00 uur
donderdag: 
8.00-17.00 uur
vrijdag: 
8.00-17.00 uur
zaterdag: 
afwezig
zondag: 
afwezig

De logopedisten van logopediepraktijk Van Groningen-Derksen begeleiden kinderen en volwassenen met communicatieproblemen in de ruimste zin van het woord. Bij spraak- en taalproblemen, stem- keel- of ademklachten geeft de logopedist advies en therapie. Ook bij afwijkende mondgewoonten en problemen met eten en drinken kan de hulp van een logopedist ingeroepen worden.
Na een intakegesprek volgt er, indien nodig, verder onderzoek. De behandeldoelen worden in overleg met de cliƫnt opgesteld en er wordt steeds geƫvalueerd wat het effect van de therapie is. Samenwerking mat andere zorgverleners van binnen en buiten het gezondheidscentrum is van groot belang voor het slagen van de behandeling.
Logopedie zit in het basispakket en wordt daaruit volledig vergoed.