Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3186 van /home/gcairbor/domains/gcairborne.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/gcairbor/domains/gcairborne.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Junsun pedicure en massage

Adres + Openingstijden
adres

Airbornelaan 140
5632 JG Eindhoven
06-19959537

openingstijden
maandag: 
afwezig
dinsdag: 
Pedicure op afspraak (GCAB)
woensdag: 
Pedicure op afspraak (GCAB)
donderdag: 
Massage op afspraak (CGZ)
vrijdag: 
Massage op afspraak (CGZ)
zaterdag: 
afwezig
zondag: 
afwezig
GCAB - Gezondheidscentrum Airbornelaan, CGZ - Centrum Gezond & Zijn

Ik, Jan van Tuel, ben werkzaam op twee locaties:
 GC Airborne: pedicurebehandelingen (dinsdag, woensdag) en Centrum Gezond & Zijn: massage (donderdag, vrijdag).

Op beide locaties werk ik samen met andere behandelaars. Hierdoor kan ik overleg voeren over uw klachten en eventueel verwijzen naar een andere deskundige.


De pedicurebehandelingen zijn gericht op het voorkomen en bestrijden van voetklachten. Ook diabetes- of reumapatiënten zijn van harte welkom; ik ben bevoegd om de gespecialiseerde behandelingen uit te voeren.


Bij de massages behandel ik klachten en werk ik aan het klachtenvrij houden. Deze behandelingen zijn aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Meestal wordt de behandeling (gedeeltelijk) vergoed als u aanvullend verzekerd bent.

Pedicure